Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Dijk Verhuizingen te zien in filmpje Dichterbij

Zorgverlener Dichterbij heeft een introductiefilmpje gemaakt om aan nieuwe cliënten te laten zien hoe ze te werk gaat en wat ze voor hen kan betekenen. Eén van de trouwe partners die meewerkte aan deze productie, is Mondial Van Dijk Verhuizingen.

Dichterbij biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en helpt hen op tal van vlakken, waaronder wonen en werken. In het filmpje laat de zorgverlener zien wat cliënten kunnen verwachten nadat ze zich hebben aangemeld. Stap voor stap wordt in beeld gebracht hoe er invulling wordt gegeven aan de specifieke wensen. Alles wordt er aan gedaan om te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Social return on investment

Mondial Van Dijk Verhuizingen uit Beugen is al jarenlang de vertrouwde partner van Dichterbij als het gaat om verhuizen. Zodoende zijn verhuizers Budi, Jelle en Kenneth te zien in het filmpje bij de verhuizing van een cliënt. Kenneth is zelf via Dichterbij bij Mondial Van Dijk terecht gekomen. Het verhuisbedrijf zet zich namelijk al jaren in op het gebied van social return on investment en geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om aan de slag te gaan.