Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Parkinson patiënten Zorgcentrum Beth Shalom op Mondial Movers fiets

Zorgcentrum Beth Shalom in Amsterdam-Buitenveldert ontvangt een fiets van Mondial Movers. De fiets zal ingezet worden om met Parkinson patiënten een fietstochtje te maken. Deze patiënten kunnen vaak beter fietsen dan lopen. Op de fiets kunnen ze zich bovendien redelijk zelfstandig verplaatsen in de wijk. Medewerkster Juliana Steward wist de fiets op beurs Zorgtotaal te bemachtigen door deel te nemen aan de actie “Wat zou u doen met een gratis fiets?”

Juliana Steward had gehoord van een wetenschappelijke studie die de positieve invloed van fietsen bij Parkinson patiënten aangetoond. Dit fenomeen wil ze graag in de praktijk brengen tijdens haar werk. Directeur Tom Stuij vond dit zo’n mooie reden dat hij naar Beth Shalom is afgereisd om de fiets aan Juliana te overhandigen.

Zorgcentrum Beth Shalom verdient Mondial Movers fiets door sportiviteit medewerkster

Juliana Stewart (midden) omringd door onder andere Piet de Vries en Jos van Basten van Mondial Movers en Directeur Nicolet Mensink en Unitmanager Elize Hartog van Beth Shalom.

Directeur Nicolet Mensink gaf aan blij te zijn met zo’n enthousiaste medewerkster als Juliana die zelfs aan een beursbezoek nog een fiets voor de bewoners heeft overgehouden. Piet de Vries van Mondial Movers, Unit De Zorg, is uitgenodigd om over een volgende verhuizing binnen Beth Shalom te komen praten.