Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Het bedrijf Mondial Movers

Verhuisorganisatie Mondial Movers is er voor u

De vriendelijkste verhuisorganisatie van Nederland word je niet zomaar, dat vraagt specialisatie, zorg en aandacht.

Mondial Movers heeft met 26 vestigingen door heel Nederland en met intensieve samenwerkingsverbanden in binnen- en buitenland een schat aan kennis en ervaring op het gebied van verhuizen.

Verhuisbedrijf Mondial Movers is er voor u!

De verhuizers van Mondial Movers hebben het streven om in het jaar 2020 echt door alle relaties te worden erkend als ‘De Vriendelijkste Verhuizer van Nederland’.

Om dit te bereiken wordt onze hele bedrijfsvoering en alle interne en externe contacten continue onder de loep genomen. Wij gaan voor verbetering, of het nu gaat om de uitvoering van de verhuizing, het personeelsbeleid of ons MVO-beleid. Het moet altijd vriendelijk zijn.

Mondial Movers: Klantvriendelijk, Prijsvriendelijk en Milieuvriendelijk.

Mondial Movers zet in op goed opgeleide verhuizers

Vaak zijn dit specialisaties die voortborduren op het verhuisvlak, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers krijgt een kans bij de keuze van de opleiding.

Als enige verhuisbedrijf in Nederland kent Mondial Movers haar eigen “bedrijfsschool”, zodat onze verhuizers niet alleen de verplichte vakopleidingen kunnen volgen, maar ook die opleidingen die inspelen op specifieke wensen van de opdrachtgevers. Het zijn immers de goed opgeleide verhuizers die het onderscheid maken.

Bij uw verhuizing maakt u grote kans opgeleide verhuizers te ontmoeten die de volgende opleidingen, cursussen of studies gevolgd hebben:

Inboedelverhuizer, Voorman inboedelverhuizer, Voorman projectverhuizer, Projectverhuizer, Handyman, Zorgverhuizer, Arthandler, ICE verhuizer, Verkoopstyliste, Servicemedewerker, Export Packer.

Historie van Mondial Movers

Mondial Movers is in 1990 opgericht door 8 Nederlandse verhuisbedirjven, die tot de conclusie kwamen dat opgaan in een groter verband voordelen zou brengen voor zowel de klant als de bedrijven zelf. Sinds 1999 opereert Mondial Movers vanuit een eigen kantoor in Alblasserdam. In Alblasserdam worden alle zaken geregeld die voor de operationele vestigingen van belang zijn. Voor onze klanten is het kantoor in Alblasserdam vaak het aanspreekpunt rondom de verhuizing. Contractmanagement en verhuisbegeleiding zijn dagelijkse taken.

Inmiddels zijn 20 verhuisbedrijven aandeelhouder en beschikt Mondial Movers over 26 operationele vestigingen in Nederland. De afgelopen jaren heeft Mondial Movers haar positie versterkt en is inmiddels het leidende verhuisbedrijf in Nederland geworden.