Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Oranje groen maakt plaats voor Mondial blauw wit

Verhuizet met Mondial Kattenberg

Verhuisbedrijf Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft haar wagenpark uitgebreid. De nieuwe wagen vervangt de wagen met de oude Kattenberg huisstijl. De kleuren oranje en groen vervagen steeds meer en maken plaats voor de Mondial Movers huisstijl. Alle 28 vestigingen van Mondial Movers hebben in 2002 besloten om voor een herkenbare gezamenlijke Mondial Movers huisstijl te gaan.

Op donderdag 18 oktober is de nieuwe verhuis- en meubelwagen afgeleverd bij Mondial Kattenberg Verhuizingen in Nunspeet. De wagen is voorzien van een zeer schone Euro 5 EEV motor en is daarmee duurzaam, een aspect waar Mondial Movers veel waarde aan hecht. Dit is ook terug te zien in de bedrijfsvoering. De sleutel van de nieuwe wagen van MAN is overhandigd aan Wim Verdouw. De adjunct-directeur mocht op zijn beurt de sleutel overhandigen aan zijn zoon, Arian Verdouw. Arjan zal als chauffeur de wagen gaan bemannen en inzetten in de (keuken) meubeldistributie.

Bij Mondial Kattenberg Verhuizingen zal binnenkort ook een bestelwagen plaatsmaken voor een bestelwagen in de Mondial huisstijl. Bijna alle vrachtwagens van de Mondial vestigingen zijn inmiddels vervangen door wagens met de Mondial Movers huisstijl. Op deze manier dragen alle 28 vestigingen uniformiteit uit door een herkenbare huisstijl te hanteren.