Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Opleiding tot Zorgverhuizer 2.0 van Mondial Movers

Afgelopen donderdag 9 november was er weer een geslaagde trainingsdag van de opleiding tot Zorgverhuizer 2.0! Een unieke opleiding waar vaardigheden uit zowel de zorgsector als de verhuis industrie worden gecombineerd. Dit om professionals te creëren die in staat zijn om zorgzame en efficiënte verhuiservaringen te bieden aan kwetsbare doelgroepen.

De opleiding tot Zorgverhuizer wordt al meer dan 15 jaar aangeboden door Mondial Movers. Tijdens de cursus komt er een breed scala aan onderwerpen voorbij. Op deze manier zijn de toekomstige zorgverhuizers uitgerust met de benodigde kennis en competenties. Er wordt tijdens deze cursus ingegaan op de theorie van onder andere de psychosociale aspecten van het verhuizen en de gezondheid en veiligheid van de zorgontvangers. Maar er is ook veel aandacht voor de praktische kant. Middels rollenspellen leren de verhuizers de technieken hoe om te gaan met situaties waar zij bij een reguliere verhuizing niet mee geconfronteerd worden.

Na 15 jaar was het tijd om de opleiding van een update te voorzien. In samenwerking met Scalda Zorg en Welzijn te Goes is de opleiding tot Zorgverhuizer 2.0 opgezet en verzorgd. Afgelopen training was de derde opleiding in de ‘nieuwe stijl’. De eerste training was bij Scalda in Goes en de tweede bij Mondial Kattenberg Verhuizingen in Nunspeet. Onder de enthousiaste en deskundige leiding van Mariëlle Pattenier en Monique van Urk zijn de eerste trainingen met succes afgerond. Zo ook de training van afgelopen donderdag in Alblasserdam! Iedereen is geslaagd!

Klik hier voor meer informatie over welke opleidingen onze verhuizers volgen vanuit brancheorganisatie en vanuit ons, Mondial Movers.