Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Opleiding Projectverhuizers in Alblasserdam

Bij Mondial Movers in Alblasserdam is de eerste cursus Projectverhuizer van na de zomer van start gegaan.

Natuurlijk hebben de afgelopen jaren al tientallen verhuizers van de Mondial Verhuisbedrijven het diploma projectverhuizer gehaald, maar ieder jaar zijn er weer aanvragen om de opleiding te mogen volgen.

Erkend Projectverhuizer

Voor de twaalf cursisten begint de opleiding met een volle dag in Alblasserdam, waarna de overige dagen in Alphen aan den Rijn worden doorgebracht. In Alblasserdam wordt door docent Gerard ten Berge aandacht geschonken aan de communicatie rondom een projectverhuizing, terwijl op de locatie in Alphen aan den Rijn door Robert Ruter de techniek van een projectverhuizing uitvoerig besproken wordt

De opleiding wordt gegeven door het Verhuiscollege van de Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV) , zodat de cursisten na het examen een wettig erkend diploma in ontvangst mogen nemen.

Totaal zijn er in september en oktober 4 opleidingen, exclusief voor de verhuizers van Mondial Movers,  gepland, zodat er uiteindelijk 48 nieuwe gediplomeerde projectverhuizers beschikbaar komen bij de Mondial Verhuisbedrijven in het hele land.