Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Opening Ministeries VenJ en BZK in Den Haag door Koning Willem Alexander

Koning Willem Alexander verricht officiële opening in Den Haag.

Opening Ministeries VenJ en BZK in Den Haag door Koning Willem Alexander

De verhuizing door Mondial Movers was nauwelijks afgerond of Koning Willem Alexander verrichtte op 17 oktober 2013 de opening van het prachtige nieuwe gebouw voor de ministeries van Veiligheid en Justitie en Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties. Met 146 meter is het nu het hoogste gebouw van Den Haag en het grootste Rijkskantoor van Nederland.

Al eind 2012 kon de officiële start van de verhuizing worden gegeven en zijn de verhuizers van Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen aan de slag gegaan. Iedere avond en ieder weekend is er gewerkt om dit project te laten slagen. Het moet gezegd, het resultaat is er naar, de ambtenaren konden op het afgesproken tijdstip hun werkplek in gebruik nemen. Robert Medenblik, projectleider van het verhuisbedrijf, is vanaf de voorbereidingsfase betrokken geweest in het projectteam dat de totale nieuwbouw heeft gerealiseerd.

Met de opening door de Koning kunnen de ministers Plasterk en Opstelten en hun 5000 ambtenaren officieel aan de slag in één van de meest moderne panden van Den Haag.

Zoals gebruikelijk was de opening, slechts toegankelijk voor een select gezelschap, een prachtige afsluiting van het project nieuwbouw. Vanaf nu worden de verhuizingen uitgevoerd onder het kopje regulier werk. Want dat er in het 2 x 36 verdiepingen tellende pand altijd wel iets te verhuizen is zal een ieder duidelijk zijn. De komende jaren blijven de verhuizers van Mondial Movers dan ook gezichtsbepalend in dit stukje Den Haag.