Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Prachtig plaatje van drie Opel Ampera-e’s van Mondial Movers

De Opel Ampera-e’s van Mondial Movers zijn natuurlijk wel eens gezamenlijk te bewonderen, maar dat ze gelijktijdig aan het opladen zijn gebeurt niet zo vaak.

Opel Ampera-e's

De mogelijkheid ontstond tijdens een bezoek aan stadion van ADO Den Haag. Daar was een bijeenkomst van de marketinggroep van de OMA (Office Moving Alliance) als gevolg van de succesvolle Europese bijeenkomst van de OMA in april in Brussel.
De marketinggroep (met leden uit de UK, Zwitserland, Denemarken en Nederland) heeft zich ten doel gesteld de profilering van de OMA als wereldwijde speler op het gebied van kantoor- en projectverhuizingen aan te scherpen voor de Europese markt.

Als bijzondere vergaderlocatie kon gebruik gemaakt worden van de vaste businesslounge van Mondial van der Velde ’t Veentje in het Car Jeans stadion. Hierdoor kon naast het vergaderen ook gelijktijdig de training van het ADO damesteam gevolgd worden.

Tom Stuij, Marcel de Waal en Boy van der Veer waren namens Mondial Movers aanwezig waardoor de blauwe, zwarte en rode Ampera-e op een rij stonden op te laden.

Drie Opel Ampera-e's