Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Volledig elektrische Opel Ampera-e voor accountmanager Boy van der Veer

Directeur Rick Kennedie van Van Mill in Dordrecht heeft de sleutels van de volledig elektrische Opel Ampera-e overhandigd aan Boy van der Veer van Mondial Movers. Het bijzondere aan deze auto is de actieradius van 520 kilometer.

Opel Ampera-e

Boy van der Veer ontvangt de sleutels van Rick Kennedie.

Voor Mondial Movers is duurzaamheid een belangrijk thema. Het verhuisbedrijf is dan ook continu op zoek naar mogelijkheden om nóg duurzamer te werken. De keus voor de volledig elektrische Opel Ampera-e was dan ook snel gemaakt. Boy van der Veer werkt als accountmanager voor de Unit de Zorg en zal met de actieradius van deze auto gemakkelijk meer kilometers kunnen maken. Mondial Movers is dé zorgverhuizer van Nederland en kan op dit gebied klanten volledig ontzorgen.

Opel Ampera-e

De Opel Ampera-e werd vorig jaar gelanceerd en sindsdien is er veel vraag naar. Binnen Mondial Movers rijden algemeen directeur Tom Stuij en commercieel directeur Marcel de Waal al in deze auto, net als Stijn van Dijk van Mondial Van Dijk Verhuizingen.
De Opel Ampera-e is om vele redenen bijzonder. Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards bekroonde een internationale jury deze wagen tot ‘Best Product of 2017’. En dat is niet zo gek. Zo heeft de 100 procent elektrische auto een actieradius van 520 kilometer, een sportauto-achtige acceleratie, talloze infotainmentfeatures en diverse rijhulpsystemen. Bovendien biedt het ruime interieur plaats aan vijf personen. De actieradius van 520 kilometer is uiteraard afhankelijk van diverse factoren, zoals de weersomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder.