Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Op buitenlands avontuur!

Mondial Waaijenberg Verhuizers, de vriendelijke verhuizer uit Ede, heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verhuizingen van en naar het buitenland. Toch ontstaan er zo nu en dan nog onverwachte situaties waarbij de verhuizer zijn flexibiliteit optimaal kan inzetten.

verhuizing naar het buitenland mondial movers

Enkele weken geleden ontvangt de verhuizer telefoon van een familie uit Enkhuizen. De familie heeft een huisje gekocht in Alanya in Turkije en wil daar lekker in de zon van het leven gaan genieten.

Reden om voor Mondial Waaijenberg Verhuizers even langs te gaan en de situatie op te nemen en te bespreken.

Doordat de Mondial Verhuisbedrijven al jaren goede contacten onderhouden met collega verhuisbedrijven van over de hele wereld is het ook voor de vriendelijke verhuizer uit Ede mogelijk om contact op te nemen met haar agent in Izmir/Turkije. De agent verzorgt alle informatie die nodig is om voor de familie een offerte op maat op te stellen voor hun verhuizing.

Inpakken en verhuizen

Na 3 dagen inpakken en de inboedel gereed maken voor verscheping naar Turkije is het zover; de boot vertrekt uit de haven voor een lange reis.

Een kleine twee weken later komt de container aan in Turkije. Tot zover verloopt de verhuizing volgens het boekje. Maar nog voordat de container op het nieuwe adres gelost wordt neemt de opdrachtgever contact op met de agent van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Er is een probleem!

Klaar om te verhuizen, maar waar is de woning?

Tijdens een eerder bezoek bij de notaris heeft de familie een stuk grond met, naar hun geweten, daarop een leuk huisje gekocht. Echter; er blijkt geen huis te zijn gekocht, maar alleen een stuk grond. Het huis moet nog gebouwd worden, dat kan wel 9 maanden duren!

In overleg met de agent in Turkije en de familie is er besloten om de container ongeopend te retourneren naar de douane-loods van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Inmiddels staat de inboedel daar veilig en droog opgeslagen, in afwachting van verdere ontwikkelingen.