Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ontzorgd Verhuizen genomineerd voor de Duim 2011

Ontzorgd Verhuizen genomineerd

Leeuwarden – Mondial Movers, de verhuisorganisatie met 28 zelfstandige vestigingen door heel het land, ondersteund Ontzorgd Verhuizen. Dit verhuisconcept slaat nu ook aan in Friesland. Zorgbelang Fryslan, een onafhankelijke instantie die verbetering in de zorg nastreeft, reikt een nominatie voor De Duim uit voor een initiatief in de zorg die navolging verdient.

Als verhuisregisseur regelt en coördineert Ontzorgd Verhuizen praktische zaken rondom grote en kleine verhuizingen van particulieren, zorg- en senioreninstellingen. Inmiddels hebben de Mondial Verhuisbedrijven, Mondial Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden en Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet, enige operationele verhuizingen kunnen uitvoeren. Ontzorgd Verhuizen organiseert een verhuizing met alles wat erbij komt kijken. Ook werkt deze verhuisregisseur samen met erkende toeleveranciers en met belangenorganisaties waardoor er een besparing op de verhuiskosten ontstaat.

Ontzorgd Verhuizen Leeuwaren is genomineerd voor de Duim 2011. In totaal zijn er twaalf genomineerden. Tot 21 oktober kan er via De Duim 2011 gestemd worden. De Commissaris van de Koningin, de heer Jorritsma, reikt de Zorgbelang Fryslân Duim 2011 uit tijdens het Zorgbelang Fryslân Zorgcongres op 28 oktober in het Medische Centrum Leeuwarden.