Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Samenwerking Mondial Movers en Dolmans in coronatijd: zorgwoning ontsmetten en ontruimen

Mondial Movers is dé zorgverhuizer van Nederland en biedt zorginstellingen ondersteuning op alle vlakken. Zo kunnen wij de woning van een cliënt laten ontsmetten en op korte termijn geheel ontruimen en bezemschoon opleveren.

ontsmetten

Hoe gaan wij hiermee om als de cliënt besmet was met het coronavirus?

Om de veiligheid en gezondheid van uw cliënten en medewerkers te waarborgen, werkt Mondial Movers samen met Dolmans. Dolmans is als calamiteitendienstverlener onder andere gespecialiseerd in het grondig reinigen van de inventaris van een woning én van de woning zelf.  Dolmans is 24 uur per dag zeven dagen in de week bereikbaar en inzetbaar om een woning professioneel te ontsmetten. Dit voorkomt verdere verspreiding van het virus en zorgt ervoor dat de ruimte daarna weer veilig gebruikt kan worden.

Opslag van de inventaris

Na het ontsmetten van de woning kunt u kiezen uit de volgende twee opties

  • Het verhuisteam van Mondial Movers komt binnen maximaal twee dagen in actie om de inventaris in te pakken en te verhuizen naar het opgegeven adres door de familie of naar onze opslagloods. Hier kan de inventaris voor korte of langere periode in opslag.
  • Mondial Movers plaatst een opslagbox bij de zorginstelling. Het personeel van de zorginstelling kan de inventaris in deze box plaatsen. Mondial Movers haalt de opslagbox weer op en neemt deze in opslag. Wij kunnen de inventaris op ieder gewenst moment bezorgen bij de familie (op één of meerdere adressen). De familie kan ook desgewenst zelf de inventaris ophalen.

Een aanvraag indienen

Tijdens kantooruren kunt u een aanvraag indienen bij:
Mondial Movers
Telefoonnummer: 078 – 699 0333
E-mailadres: [email protected]

Buiten kantooruren kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dolmans via 0800 – 365 62 67 of gebruikmaken van de speciale Dolmans Calamiteiten Diensten App.
De App is gemakkelijk te downloaden en is geschikt voor zowel Android als IOS-besturingssysteem.

Hoe werkt de app?
Op basis van uw locatievoorzieningen, het invoeren van de postcode of het handmatig selecteren van de regio, maakt uw telefoon connectie met Dolmans. Hiermee krijgt u de dienstdoende manager aan de telefoon en wordt uw melding direct opgepakt.

Mondial Movers en Dolmans zorgen op deze manier samen voor een veilige omgeving in uw zorginstelling.