Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ontruimingen

Naast verhuizen helpen wij u graag met het ontruimen of bezemschoon opleveren van uw woning. Mondial Movers organiseert ontruimingen voor zowel de particuliere klant als voor onze zakelijke klanten.

Bezemschoon opleveren van uw oude woning of bijvoorbeeld een complete inboedel ontruiming na een overlijdensgeval. Ons team van ervaren ontruimers staat voor u paraat. Vooraf bespreken wij met u wat de wensen zijn en helpen wij u met de kennis die wij zelf in huis hebben.

fotoshoot Romano Maurice

 

Ontruimingen kan in veel situaties voorkomen denk bijvoorbeeld aan:

In veel situaties kan het voorkomen dat het nodig is om een woning of bedrijfspand te ontruimen, enkele voorbeelden van de noodzaak voor een ontruiming zijn:

Verhuizing of emigratie

Ontruimingen komen veel voor bij mensen die kleiner gaan wonen of emigreren naar het buitenland en alleen de noodzakelijke spullen meenemen.

Ontruimen na overlijden

Een overlijden is vaak een hectische en emotionele tijd. Vaak wordt er aan ons verhuisbedrijf gevraagd om de woning te ontruimen, nadat de erfgenamen hun herinneringen hebben veiliggesteld. Onze erkende verhuizers hebben de  ervaring met het ontruimen van een woning na het overlijden.

Zakelijk ontruimen

Zakelijk wordt er ook ontruimd, vaak kantoren die leeg komen in een verhuizing van het bedrijf naar een nieuw pand. In veel gevallen wordt dan ook al het overtollige kantoormeubilair afgevoerd, gerepareerd en/of hergebruikt. Bij kantoren worden ook vaak scheidingswanden verwijderd.

Mogelijkheden voor het ontruimen

Door onze landelijke dekking is het ontruimen door heel Nederland mogelijk. Voor het ontruimen worden duidelijke afspraken gemaakt over de kosten, opbrengsten voor het afvoeren, vernietigen en verkoop van de overtollige inventaris.

Aanvullende opties

Naast het ontruimen van woningen en bedrijven biedt Mondial Movers extra diensten aan zoals:

  • Demonteren van lampen
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Kleine reparaties uitvoeren zoals het dichtmaken van kleine gaten in de muur
  • Scheidingswanden kantoor weghalen

Na een professionele ontruiming door Mondial Movers kan de woning zonder problemen worden overgedragen aan de verhuurder, nieuwe bewoner of een nieuwe eigenaar.

Opslag van inboedel

Tot de mogelijkheid behoort ook de dienst: opslag van inboedels. Wanneer u de woning laat ontruimen door onze professionele ontruimers kan het voorkomen dat u een deel of de gehele inboedel (tijdelijk) wilt opslaan. Onze ervaren ontruimers kan de inboedel veilig voor u opslaan totdat u het nodig heeft.

Mondial Opslagkisten

 

Kosten van een ontruiming

De prijs voor een ontruiming wordt mede gebaseerd op het aantal kamers en stukken wat ontruimd moeten worden en de omstandigheden. Dienen wij bijvoorbeeld een verhuislift in te zetten of ander materiaal, dan bepaalt dit mede de prijs.

Heeft u interesse en wilt u een vrijblijvende offerte? Neem via onderstaand formulier contact op.

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website. Lees onze Privacy Verklaring