Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ontmoeting OMA FMN

Ontmoeting OMA FMN Facility management nederland

Dit jaar is het IFMA (Facilitair Management) wereldcongres gehouden in San Antonio Texas, reden voor de Office Moving Alliance (OMA) om haar jaarvergadering daar gelijktijdig te organiseren. Ruim 70 projectverhuizers van over de hele wereld hebben de jaarvergadering bezocht, waaronder ook Tom Stuij, directeur van Mondial Movers. Mondial Movers is het Nederlandse lid van de OMA. Per regio/land is door de OMA een projectverhuizer geselecteerd op basis van marktleiderschap, ervaring en vakkundigheid. Mondial Movers viel deze eer te beurt in 2011.

 

IFMA wereldcongresTijdens de OMA jaarvergadering heeft het bestuur een wereldwijd keurmerk voor Projectverhuizers gelanceerd, de OMA Certification. Na bestudering van de voorwaarden bleek als snel dat Mondial Movers hier direct aan kan voldoen, doordat het kortgeleden al gecertificeerd is door DEKRA voor de Criteria Gekwalificeerde Projectverhuizers, waarin veel van de binnen de OMA Certification gestelde vragen al beantwoord blijken.

Door het samengaan met het IFMA wereldcongres was het niet verwonderlijk dat er nader kennis gemaakt is met de Nederlandse afvaardiging namens de FMN ( Facilitair Management Nederland), de Nederlandse partner van de IFMA. Ian van der Pool (voorzitter a.i. van de FMN ) was verrast Tom Stuij in San Antonio te ontmoeten en de ontmoeting met hem, Jaap G. Wijnja ( Hogeschooldocent aan de Hanzehogeschool Groningen) en Bernard Drion ( grondlegger van het moderne facilitair management in Nederland) zal dan ook ongetwijfeld een vervolg krijgen.