Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ons verhuisbedrijf nu partner van De Normaalste Zaak

Mondial Movers treedt toe als partner van De Normaalste Zaak

Mondial Movers is nu een van de partners van De Normaalste Zaak in Nederland.
Mondial Movers is nu een van de partners van De Normaalste Zaak in Nederland.

De Normaalste Zaak is een initiatief van MVO Nederland, Start Foundation en de AWVN, met als doel het bedrijfsleven te stimuleren meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Directeur Bert van Boggelen van De Normaalste Zaak heeft zich omgeven met bedrijven die, als partner van De Normaalste Zaak, dit goede initiatief breed uitdragen en als voorbeeldbedrijf dienen voor andere werkgevers.

Vanuit die positie heeft hij ook Mondial Movers benaderd, immers Mondial Movers is een gekend partner van MVO Nederland en zet al jaren in op inclusief ondernemen. Ook heeft Mondial Movers veel ervaring met SROI (Social Return on Investment) en het verschijnsel “wederkerigheid.”

Na een gesprek tussen Bert van Boggelen en Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, was het dan ook al snel duidelijk dat Mondial Movers thuishoort tussen de paradepaardjes van De Normaalste Zaak.

We zijn dan in goed gezelschap van bedrijven als Alliander, Asito, Canon, Greenpeace, HEMA, Hago, Gulpener, Nuon, Post NL, Philips, Vebego en KPN.

Binnenkort zal de vermelding op de website van De Normaalste Zaak een feit zijn, een website trouwens waar alle inkopers worden opgeroepen te kiezen voor een leverancier die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft.