Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ondernemen op z’n utopisch

Van der velde 't veentje verhuizingen wordt partner van mvo nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt bij aan kostenbesparing, een positief imago, concurrentievoordeel. Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft oog voor de voordelen en gaat het partnerschap met MVO Nederland aan! Duidelijk een geslaagd voorbeeld van de gidsfunctie die Mondial Movers als koploper op MVO-gebied vervult.

In een record tempo maakte het verhuisbedrijf een aantal grote stappen op MVO gebied.  Het verhuisbedrijf uit Den Haag draagt sinds kort het certificaat ISO 14001 (milieu) en stapte recent over op een andere ARBO-dienst. Deze dienst, Care for Companies, richt zich op het individuele (arbeids)geluk en de gezondheid van de medewerkers.

MVO ondernemen kan alleen als het ook door de aderen van het bedrijf stroomt. MVO is als basisprincipe in het hart van het bedrijf opgenomen. Robert Medenblik, Coördinator Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu: “De ambitie om met een maatschappelijk verantwoording te verhuizen is er. Het partnerschap met MVO Nederland geeft net dat beetje extra schwung aan de bewustwording binnen de organisatie zodat MVO door de aderen blijft stromen”.

Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen meent dat ieder bedrijf Maatschappelijk Verantwoord zou moeten Ondernemen. Steeds meer mensen leven op deze wereld. Door ontwikkelingen en innovaties zijn deze mensen grootgebruikers van grondstoffen geworden. Steeds meer grondstoffen worden schaars en dan reikt MVO de juiste oplossingen aan.