Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Omvangrijk en ambitieus verhuisproject ministerie VWS succesvol afgerond

Omvangrijk en ambitieus verhuisproject ministerie VWS succesvol afgerond

In het eerste kwartaal van 2013 heeft Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen een omvangrijk verhuisproject uitgevoerd voor het ministerie VWS in Den Haag met een absolute climax in de laatste twee weken van maart. In de maanden januari en februari heeft de Haagse vestiging van Mondial Movers ruim 1.100 werkplekken ingericht, inclusief bijzonder meubilair voor de zogenaamde huiskamers in hun tijdelijke huisvesting in de Hoftoren. Het meubilair is niet nieuw aangeschaft door het ministerie maar via Rijksmarktplaats ingezet en verhuisd vanaf de ministeries BZK, VenJ, EZ, OCW en van de RGD. De medewerkers van Mondial ICT hebben de werkzaamheden afgerond door volledig cablemanagement uit te voeren op alle werkplekken.

Verhuisproject zakelijk verhuizenDe verhuiswerkzaamheden vanaf de oude locatie van het ministerie VWS, De Resident, naar de Hoftoren zijn begin maart begonnen. De archieven en bibliotheek van de 1.600 ambtenaren van het ministerie VWS zijn alvast vooruit verhuisd. In het weekend van 15 en 16 maart, en in het weekend van 22 en 23 maart zijn de ambtenaren gefaseerd verhuisd naar de Hoftoren waar ze tot 2015 een werkplek krijgen bij de collega’s van het ministerie OCW.

Vervolgens is daar het ambitieuze doel om de achter gelaten locatie Resident volledig leeg te ruimen voor zondag 31 maart 23.59uur, een locatie waar op donderdag 14 maart nog 1.600 ambtenaren volledig gefaciliteerd werkzaam waren(!). Dit betekende dat er ruim 7.000 m³ meubilair en achtergebleven inventaris afgevoerd moest worden binnen 12 dagen tijd. Naast de inrichting betekende dit ook de goederen op het gebied van beveiliging, BHV, catering, fitness, technische dienst etc. Het oude meubilair is in het kader van duurzaamheid in gebruik gegeven aan de Koninklijke Marechaussee, Koninklijke Marine, Defensie, DJI en Rijkswaterstaat. Al deze transporten zijn gecoördineerd en uitgevoerd door Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen. Zij zijn er uiteindelijk in geslaagd om op zaterdag 30 maart 2013 om 22.00 uur de locatie Resident als leeg op te leveren, 26 uur voor het verstrijken van de deadline.

Mede door een zeer succesvolle samenwerking met FMHaaglanden, de Facilitaire dienstverlener van meerdere ministeries waaronder het ministerie VWS, heeft het projectteam van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen onder leiding van projectleider Robert Medenblik dit omvangrijke verhuisproject succesvol kunnen afronden. Robert Medenblik is dan ook trots en erg tevreden over de inzet en professionaliteit van zijn team met Leo Straub al uitvoerend projectleider, Sander Wouw en Patrick Kames als voormannen, de vele verhuizers en medewerkers van Mondial ICT van het Haagse verhuisbedrijf zelf en van de diverse Mondial-vestigingen die geassisteerd hebben. “Met dit verhuisproject hebben wij als Mondial Movers wederom bewezen een professioneel projectverhuizer te zijn, die zelfs de grootste uitdaging naar ieders tevredenheid kan uitvoeren,” aldus Robert Medenblik.