Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

OMA Conference Helsinki

Afgevaardigden vanuit Europa komen samen

OMA Conference Mondial Movers

OMA Conference 2017

De OMA Conference wordt jaarlijks gehouden. Eigenlijk zijn er meerdere bijeenkomsten binnen de Office Moving Alliance. Enerzijds is er de Annual Meeting die in Amerika wordt gehouden voor alle deelnemers, anderzijds is er een speciale bijeenkomst van alle verhuisbedrijven die in Europa gevestigd zijn. Ten derde zijn er nog speciale Sales meetings, waar zoals verwacht, vooral de commerciële medewerkers samenkomen.

Helsinki

In het Finse Helsinki kwamen dit keer de directies van de Europese deelnemers bij elkaar waarbij  de bijeenkomst werd voorgezeten door de President, Mr. Jim Brown.

Niemi Verhuizingen, de gastheer

Het grootste verhuisbedrijf van Finland was de gastheer tijdens deze OMA Conference . Natuurlijk werd de vestiging van het verhuisbedrijf bezocht om kennis te nemen van lokale innovaties. De oprichter van het bedrijf (inmiddels 85 jaar oud) was ook aanwezig wat het maken van een staatsiefoto van de deelnemers rechtvaardigde.

Op de foto

De vertegenwoordigers  zijn van AMT Frankrijk, Hertling Duitsland, Harsch Zwitserland, Potiez-deman Belgie. Maar ook van Mondial Movers Nederland, Pickfords Engeland, Niemi Finland en Universal Express Polen.

Jim Brown is naast voorzitter van de OMA tevens Senior Vice President bij William B. Meyer uit Connecticut.