Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

NRC De Week en Mondial Movers

NRC De Week en Mondial Movers

Bij Mondial Movers krijgen, vanaf 1 maart 2013, alle aanvragers van een offerte voor een verhuizing naar het buitenland een extra cadeau.
In een overeenkomst tussen NRC De Week en het landelijk opererende verhuisbedrijf is namelijk vastgelegd dat de aanvragers recht hebben op een gratis abonnement op de speciaal voor Nederlanders in het buitenland gemaakte weekkrant. Alleen al het aanvragen van een offerte is genoeg om het cadeau te ontvangen, of er daadwerkelijk een verhuizing geboekt wordt bij Mondial Movers staat er los van.

Leuk is dat de eerste krant direct al klaarligt als de verhuizing is afgerond.

De aanbieding is geldig voor alle verhuizingen naar het buitenland, waar ook ter wereld. Dat sluit naadloos aan bij de mogelijkheden die er via Mondial Movers worden geboden. Zowel voor het verhuizen binnen Europa als naar ver de wereld in, is Mondial Movers het vertrouwde verhuisbedrijf. NRC De Week bestaat sinds 1846 en wordt over de hele wereld wekelijks per post bezorgd.

Als extra en voor dagelijks gebruik, krijgen abonnees op NRC De Week ook toegang tot de digitale editie van NRC Handelsblad.

Mondial Movers maakt met deze actie haar naam als partner met meerwaarde weer volledig waar.