Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nog acht dagen tot 10 10

Ouderen breien voor Mondial Movers verhuizers

Na het succes van drie voorgaande edities, neemt Urgenda ook dit jaar het initiatief voor de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Op woensdag 10 oktober zullen er in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden. Mondial Movers zal uiteraard ook deelnemen met een duurzame activiteit om ervoor te zorgen dat alle verhuizers van Mondial Movers er warm bij lopen aankomende winter.

Tijdens de extreem koude winterdagen in januari heeft Mondial Movers besloten om op zoek te gaan naar ouderen die speciaal voor alle verhuizers unieke Mondial Movers willen breien. Er waren meerdere breiclubjes bereid gevonden en samen hebben zij honderden unieke mutsen gebreid. Op de Dag van de Duurzaamheid zal het verhuisbedrijf deze mutsen uitreiken aan haar verhuizers.

Op de Dag van de Duurzaamheid, wil Urgenda laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn op te roepen van zich te laten horen en nieuwe mensen bij duurzaamheid te betrekken. Een duurzame activiteit kan nog steeds worden aangemeld via de website van de Dag van de Duurzaamheid.