Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwjaarswensen verhuizer Mondial Movers

Het team van Mondial Movers in Alblasserdam wil iedereen hartelijk danken voor de samenwerking in het afgelopen jaar en iedereen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

 verhuizer 2016 nieuwjaarswensen mondial movers

Traditiegetrouw komt het team van Mondial Movers op de eerste werkdag van het nieuwe jaar bij elkaar om het eerste glas champagne van dit jaar te heffen. Het team uit Alblasserdam heft het glas om met een proost alle relaties een gezond en succesvol 2016 te wensen!

Nieuw in het team zijn Joke Glastra, die ter ondersteuning van Barbara op de internationale afdeling van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, haar werkzaamheden gaat verrichten. Op 11 januari voegt ook Sheila Kloppert zich bij het team als eerste “vaste” medewerker van De Verhuisfamilie. Dit geeft De Verhuisfamilie een mogelijkheid om verder uit te bouwen door gedegen contacten op te bouwen met vrijwilligers en verhuisbedrijven.

Mondial Movers ontwikkelt zich steeds meer en meer tot De Vriendelijke Verhuizer, de boodschap die sinds begin 2014 ook wordt gecommuniceerd. Dit vertaald zich in de vriendelijkheid van alle medewerkers, maar geldt ook op de gebieden zoals milieuvriendelijk, klantvriendelijk en prijsvriendelijk. Deze vriendelijkheid komt ook terug binnen het team en de onderlinge samenwerking, waarin er altijd gekeken wordt naar hoe er bij elkaar geholpen kan worden, maar ook op welke wijze het bedrijf of medewerker zich kan verbeteren. Door deze samenwerking te koesteren en als team verder te bouwen, wil Mondial Movers zich in 2020 de vriendelijkste verhuizer kunnen noemen. Een hoge ambitie die door te blijven ontwikkelen zowel op zakelijk, als op persoonlijk vlak, wellicht behaald kan worden.

Mondial Movers is dan ook klaar om in 2016 te groeien in haar (bedrijfs-)activiteiten en hoopt dat u daarmee ruim kennis wilt maken. Het team in Alblasserdam pakt haar werkzaamheden op en maken er ook dit jaar weer een succesvol jaar van!