Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwjaarsevent MVO Nederland was groot succes

Nieuwjaarsevent MVO Nederland was groot succes
Het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland vond op 17 januari plaats in de Amsterdam Arena. Ruim 750 partners en aanstaande partners van MVO Nederland waren aanwezig. Tijdens het event was de première van de film ‘Samen veranderen’ waarin de wintermutsen actie van Mondial Movers volop aandacht kreeg.

De dag werd door dagvoorzitter Rens de Jong in goede banen geleid, hij heeft ervoor gezorgd dat alle sprekers aan bod kwamen. De heer Willem Lageweg, directeur van MVO Nederland heette iedereen welkom en benadrukte nogmaals het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met trots presenteerde hij het trendrapport 2013. Hij vatte de drie hoofdlijnen van het rapport samen: footprint reductie, sociale innovatie en transparantie. Meer weten over het trendrapport, lees hier het volledige rapport.

Als afsluiting van het plenaire programma werd de film ‘Samen veranderen’ vertoond. Mondial Movers speelt hier een grote rol in om andere bedrijven te inspireren. In de film is te zien hoe een simpele vraag “zijn er ook wintermutsen” van een verhuizer leidt tot een succesverhaal. Verhuizers, oma’s en kinderen in Roemenië zijn blij. Naast Mondial Movers spelen Eosta, Greenfox en Interface een rol. Nieuwsgierig? Bekijk hier de film ‘Samen veranderen’.

Na de film namen alle deelnemers plaats bij de sub sessies, om in kleinere groepen kennis uit te wisselen en te debatteren over duurzaam werken in 2013.Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers, heeft meegewerkt aan de sub sessie: zet een kans om in cash, en hij hoopt hiermee collega’s verder op weg geholpen te hebben.

Speciaal voor Mondial Movers is er ook een extra film gemaakt over de mutsenactie, deze is binnenkort te zien op de website van Mondial Movers en het eigen Mondial Movers YouTube kanaal.