Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwjaarsbijeenkomst MVO NL

Mondial Movers aanwezig op Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst, 2017, MVO, Mondial Movers

SDG’s  gekoppeld aan Mondial Movers

Op 19 januari was Mondial Movers met een presentatie aanwezig op de SDG Marktplaats van MVO Nederland. De SDG Marktplaats werd gehouden ter gelegenheid van de Nieuwjaarsbijeenkomst van MVO Nederland. Ditmaal in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

1000 gasten

Maar liefst 1000 genodigden bevolkten de gangen en de zalen van Tivoli. Natuurlijk allemaal bezoekers die een verbinding hebben met duurzaamheid. Een uitgelezen plek voor Mondial Movers, als koploper binnen de duurzaamheidsgedachte,  om de bindingen met de SDG’s te tonen aan een groter publiek.

Kerstkaart

Ook de door Mondial Movers eind 2016 aan relaties gezonden kerstwens stond geheel in het teken van de SDG’s.  Hierdoor was onze band met de doelstellingen al bij veel bezoekers bekend.

Verhuizing

Leuk was de aanwezig van heel veel (zo niet alle ) medewerkers van MVO Nederland. Nog maar twee weken geleden heeft Mondial Movers Projectmanagement (MMP) samen met de verhuizers van Mondial VSN Verhuizingen gezorgd voor een vlekkeloos verlopen verhuizing van het kantoor van MVO Nederland.

Dat Gerdien Dijkstra, die binnen MVO Nederland verantwoordelijk was voor de verhuizing, ook even langs kwam en vervolgens haar waardering nog meldde via Twitter, is zeer op prijs gesteld.