Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe website voor Mondial VSN Midden Verhuizingen

Nieuwe website voor Mondial VSN Midden Verhuizingen

Houten- De Mondial Movers vestiging in Houten, Mondial VSN Midden Verhuizingen, presenteert met trots de gloednieuwe website www.vsnm.nl. (link is in 2014 verwijderd) op Woensdag 20 Juni is de website officieel online gegaan.

De website is zeer succesvol gebouwd door A-side media. De samenwerking tussen Mondial VSN Midden en A-side media was zeer prettig. Van beide kanten kwam er veel inbreng. Mede door deze samenwerking is het een top website geworden. Voor een algeheel professioneel beeld heeft het verhuisbedrijf ervoor gekozen om PVH productions 3 dagen in te huren om foto’s te maken voor de website.

Mondial VSN Midden Verhuizingen is zeer blij met het resultaat van de website, het is namelijk een website geworden wat goed laat zien wat VSN Midden voor bedrijf is. Alle diensten komen goed en duidelijk aan bod. De (toekomstige)klant krijgt een overzichtelijk beeld van de vier hoofd diensten van het bedrijf. Naast de standaard tekst blokken, is er gekozen om de website door middel van foto’s en filmpjes overzichtelijk te houden. Daarnaast is VSN Midden ook actief op Twitter, Facebook en Youtube dit heeft tot gevolg dat ze op meerdere plekken te vinden zijn op internet.

Het doel van de website is om naast de huidige manier van aanvragen genereren, dit nu ook via de nieuwe website te doen. Mondial VSN Midden Verhuizingen is er van overtuigd dat een bedrijf in deze tijd niet meer zonder een goede website kan. De site is het uithangboord van het bedrijf en vaak de eerste indruk voor de klant. ‘’Ik denk dat wij op dit moment de meest overzichtelijke en goed uitziende website hebben van de gehele verhuisbranche, en verwachten hiermee de stijgende lijn in het bedrijf door te zetten’’ aldus Rob de Reus bedrijfsleider Mondial VSN Midden Verhuizingen.