Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe vrijwilligers aan de slag bij stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie draait al drie jaar dankzij de inzet van vrijwilligers. Sinds kort zijn er twee nieuwe vrijwilligers aan de slag gegaan als coördinator: Wim Schut en Will Benard. Met veel ervaring in de logistiek en een hart voor vrijwilligerswerk, kijken zij er naar uit om verhuizingen te realiseren voor mensen die in nood verkeren.

Een van de vrijwilligers van De Verhuisfamilie

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor stichting De Verhuisfamilie.

Beide heren zijn gepensioneerd en willen hun vrije tijd nuttig besteden. Daarom reageerden ze op een oproep in de plaatselijke huis-aan-huisbladen.
Stichting De Verhuisfamilie is er om mensen die minvermogend en eenzaam zijn te helpen bij een (gedwongen) verhuizing. Vanuit de stichting wordt de verhuizing gecoördineerd. Hiervoor is de hulp van vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers onmisbaar. Samen versterken zij elkaar en kunnen ze mensen helpen.
“Het verhaal achter De Verhuisfamilie sprak mij meteen aan. Hoe mooi is het om mensen die in nood zijn te kunnen helpen? Ik hou ervan om te regelen en om partijen samen te brengen. Het geeft een kick om als coördinator iets voor elkaar te krijgen”, aldus Will Benard.

Kijk voor meer informatie over dit goede doel op: www.verhuisfamilie.nl. Meer informatie is ook verkrijgbaar via [email protected].