Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuiswagen van Mondial Joh. van Buuren en Zn Verhuizingen

Nieuwe verhuiswagen voor Mondial Joh. van Buuren en Zn Verhuizingen.

verhuiswagen in Mondial Movers huisstijl

De Mondial Movers vestiging uit Delft, Mondial Joh. van Buuren en Zn Verhuizingen, heeft op vrijdag 7 december een nieuwe verhuiswagen in ontvangst genomen. De verhuizers hadden de verhuiswagen op woensdag 5 december al even geleend om de Sint te vervoeren naar basisschool De Onmibus in Delft. Alle vestigingen van Mondial Movers zijn herkenbaar aan de blauw/witte Mondial Movers huisstijl.

Het wagenpark van verhuisbedrijf Mondial Joh. Van Buuren is uitgebreid met een nieuwe vrachtwagen. Sinds de toetreding tot Mondial Movers in 2002 wordt stuk voor stuk de omschakeling naar de huisstijl gemaakt. De nieuwe verhuiswagen is ingericht voor internationaal rijden. Gelijk In januari wordt de deze ingezet voor de eerste buitenland rit naar Zuid-Duitsland. De verhuiswagen voldoet aan de Euro 5 EEV milieunorm en heeft een volume van 55 cbm.

Op 5 december hadden een aantal verhuizers de verhuiswagen al geleend, dus nog voordat DAF officieel kon worden overdragen aan Mondial Joh. van Buuren en Zn Verhuizingen. De Sint mocht namelijk als eerste plaatsnemen in de gloednieuwe verhuiswagen om naar basisschool De Omnibus in Delft gebracht te worden. Hier werd de Sint opgewacht door nieuwsgierige kinderen die onder de indruk waren van zowel de Sint als de nieuwe verhuiswagen.