Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe verhuiswagen op de Veluwe

Mondial Kattenberg Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer van de Veluwe, heeft een nieuwe Volkswagen Crafter met de lichtste gesloten laadbak van Europa in gebruik genomen. Deze nieuwe verhuiswagen wordt ingezet bij de kleine(re) verhuizingen of als de bereikbaarheid voor grote wagens niet toereikend is.

nieuwe verhuiswagen nunspeet volkswagen crafter mondial movers

De Erkende Verhuizer annex Mondial Verhuizer vervangt met enige regelmaat de oude(re) vervoersmiddelen voor nieuwe en milieuvriendelijkere verhuiswagens. Het wagenpark bestaat dan ook uit verhuiswagens met uiteenlopende afmetingen. Variërend van een bestelwagentje met een inhoud van 1m3 tot een grote verhuiscombinatie met een inhoud van 95 m3 (verhuis)goederen. Maar welke afmeting of volume de wagen ook heeft, bij aanschaf wordt door de Nunspeetse vestiging van Mondial Movers gekeken naar de mate van belasting voor milieu en maatschappij.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat de nieuwe Volkswagen Crafter voorzien is van de schoonst mogelijk motor, volgens milieunorm Euro 6. Een zeer zuinige verhuiswagen, waarvan zelfs de laadbak een investering in het milieu is! De nieuwe verhuiswagen beschikt namelijk over de lichtste gesloten laadbak (Smartbox) van Europa waardoor er meer verhuisgoederen mee vervoerd kunnen worden tegen hetzelfde of zelfs lager brandstofverbruik.

Afgelopen week is de nieuwe Volkswagen Crafter afgeleverd. De trotse verkoper, de heer Kees-Peter Stoffelsen, van dealerbedrijf Auto Flevo overhandigde de sleutel aan Operationeel Manager Henk Kattenberg van Mondial Kattenberg Verhuizingen.