Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe verhuiswagen Mondial Van Dijk Verhuizingen

Met liefde voor het vak, verhuist Mondial Van Dijk Verhuizingen iedere dag particuliere en zakelijke klanten. Om iedereen in de toekomst goed te kunnen helpen is er een nieuwe verhuiswagen toegevoegd aan het wagenpark!

nieuwe verhuiswagen Mondial Van Dijk Verhuizingen

“Vanuit de duurzaamheidsgedachte is het ons streven om het milieu zo min mogelijk te belasten. Als verhuisbedrijf rijden onze wagens dagelijks op de weg. Om die reden zoeken we dan ook manieren om de CO2-uitstoot te verminderen”, vertelt Roel van Dijk.
“Een volledig elektrische verhuiswagen is op dit moment, in onze regio, helaas nog niet haalbaar vanwege de actieradius in combinatie met de hoge kosten. Daarom hebben we voor nu gekozen voor een dieseltruck, maar dan uiteraard wel voor het meest milieuvriendelijke model. Dat betekent dat de truck zo aerodynamisch mogelijk is, waardoor de wagen zuiniger rijdt. Daarnaast kunnen in de cabine nu vier in plaats van twee verhuizers mee, zodat we geen extra bedrijfsauto in hoeven te zetten. Een simpele oplossing om de CO2-uitstoot toch te verminderen.”

Technische ontwikkeling

Mondial Van Dijk Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Binnen deze landelijke verhuisorganisatie is het in meerdere steden al mogelijk om volledig elektrisch te verhuizen.
“Wij hopen dat de technische ontwikkeling van elektrische verhuiswagens sneller gaat zodat de actieradius op termijn de mogelijkheid biedt om langere afstanden af te leggen”, aldus Roel.