Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe verhuiswagen Mondial Centrum Verhuizingen

Onze vestiging Mondial Centrum Verhuizingen B.V. in Maastricht heeft een nieuwe verhuiswagen in gebruik genomen. Met de gloednieuwe Scania R-420 LB EEV beschikt het verhuisbedrijf over een zeer moderne wagenpark.

verhuiswagen mondial movers

De nieuwe verhuisauto heeft een ladingscapaciteit van 55 kubieke meter, voor en achter lucht geveerd en is geheel bekleed met een speciaal tapijt. Dit heeft grote voordelen bij met name het vervoer van kunst, antiek, kwetsbare inventarissen en gevoelige ICT-apparatuur.

Efficiencywinst

verhuiswagen mondial moversDe nieuwe verhuiswagen heeft bovendien de beschikking over een verticale laadklep die tot drie meter boven de wagen uitsteekt en daarmee tot bijna zeven meter boven de grond. Dit biedt belangrijke voordelen en efficiencywinst bij verhuizingen, doordat veel minder spullen getild hoeven worden. Bovendien beschikt de verhuiswagen over een zijkant die geheel geopend kan worden.

Arbo en milieubeleid

Met deze investering voldoet onze vestiging in Maastricht aan de meest recente eisen op het gebied van arbo en milieubeleid. De verhuiswagen voldoet aan de Euro 5 EEV norm en is uitgerust met luchtgeveerde stoelen en een Scania Opticruise automatisch schakelsysteem voor een zo’n comfortabel en zuinig mogelijke rijstijl.

Tevreden

Directie en medewerkers van Mondial Centrum Verhuizingen zijn zeer tevreden met de nieuwe aanwinst die aan alle wettelijke (milieu)eisen voldoet. Ze kunnen hun klanten nu nog beter van dienst zijn en hierdoor beschikken wij over een zeer modern en gevarieerd wagenpark.