Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe verhuiswagen in Boxmeer

Mondial Van Dijk Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Boxmeer, heeft een nieuwe verhuiswagen in gebruik genomen.

verhuiswagen mondial movers mvo duurzaam

De splinternieuwe MAN TGL met Euro 6 motor is uitgevoerd met een speciale zogenoemde “manschappen” cabine. Dit soort cabines wordt door de MAN  “af fabriek” geleverd omdat er ook veel vraag naar is bij brandweerkorpsen.

Daarnaast is de verhuiswagen uitgevoerd met een extra zware klep, waardoor er ook gelijk een kleine heftruck mee genomen kan worden. Dit scheelt natuurlijk een extra rit met een ander voertuig.

Ruimte voor verhuizers

De speciale cabine bied voldoende ruimte om 6 verhuizers mee te nemen naar de verhuizing. Dit maakt het overbodig dat de verhuizers met een (kleiner) busje apart naar het werk moeten rijden. Dit scheelt natuurlijk in tijd en geeft een betere invulling om milieuvriendelijk te verhuizen.

Tevreden

Roel van Dijk, directeur van Mondial Van Dijk Verhuizingen zegt; “door deze investering hopen wij weer beter in te kunnen spelen op de vraag van de klant om zo efficiënt mogelijk te werken. Met deze nieuwe auto kunnen wij tegen scherpe prijzen onze werkzaamheden uitvoeren. Kortom prijsvriendelijk, milieuvriendelijk en klantvriendelijk”.

Mondial van Dijk Verhuizingen beschikt over  een zeer modern en gevarieerd wagenpark, waarmee zowel lokale, nationale als internationale verhuizingen kunnen worden uitgevoerd.