Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe verhuislift voor Mondial Eduard Strang Verhuizingen in Vught

verhuislift Bocker Mondial Movers Vught Eduard Strang Verhuizingen

Vorige week is er bij Mondial Eduard Strang Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers in Vught bij Den Bosch, een gloednieuwe verhuislift in gebruik genomen.

De verhuislift, van het merk Bocker, wordt ingezet bij verhuizingen en kan tot 21 meter hoogte spullen plaatsen. Om te zorgen dat omwonenden geen geluidsoverlast ondervinden als er een verhuizing wordt uitgevoerd is de lift fluisterstil, want elektrisch aangedreven. Als dan ook nog één van de elektrische bestel- of verhuiswagens van Mondial Movers wordt ingezet is er met recht sprake van de ultieme elektrische verhuizing.

Mondial Eduard Strang Verhuizingen is gespecialiseerd in kunstverhuizingen en is een zustermaatschappij van Stravi, de bekende verhuurder van glasvitrines voor beurzen en tentoonstellingen door heel Europa.

Mondial Eduard Strang Verhuizingen

Mondial Eduard Strang Verhuizingen is opgericht in het jaar 1881. Service verlenen is al die 135 jaar de grootste drijfveer geweest. Service zoals u die kent van vroeger, maar dan met de materialen van nu en de meest efficiënte oplossingen. Dit alles onder leiding van een vakkundig en gedreven verhuisteam. Het goed en correct helpen en communiceren is meer dan een vanzelfsprekendheid, die diep geworteld in de genen van het oude verhuisbedrijf liggen.

Elke verhuizing is anders! Verhuizen is een ingrijpend proces met persoonlijke wensen. Mondial Eduard Strang Verhuizingen is een echt familiebedrijf. Zij gaan mee met de tijd, maar hebben service, organisatie en persoonlijke aandacht onveranderd hoog in het vaandel staan. De extra verhuisservices, die de vriendelijke verhuizer uit Vught aanbied, maken iedere verhuizing compleet.

Mondial Eduard Strang Verhuizingen maakt deel uit van Mondial Movers. De verhuisgroep van 21 Erkende Verhuizers met 26 vestigingen verspreid over Nederland is een zeer actieve club. Het gezamenlijk kantoor zet zich actief in om o.a. landelijke aanbestedingen te verwerven en coördinatie en ondersteuning te geven bij de uitvoering hiervan. Alle aangesloten verhuisbedrijven hebben wel gekozen voor een eenduidige uitstraling, zonder eigen bedrijfsidentiteit en specialisme te verliezen.