Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerkers aan de slag

Jonge medewerkers bevolken het kantoor

medwerkers van Mondial Movers

Jonge medewerkers op kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam

Mouad.

Net voor de vakantie mochten we Mouad (16 jaar) verwelkomen bij Mondial Movers International. Mouad kwam bij ons binnen als lid van het DreamTeam Drechtsteden. In het DreamTeam zitten veelbelovende jongeren aan het begin van hun loopbaan. Mouad heeft een BBL contract en bezoekt iedere maandag het DaVinci College in Dordrecht.

Tom.

Begin september kwam, redelijk onverwacht, Tom (20 jaar) een bureau in beslag nemen. Tom is een 3e jaars stagiair van de Hogeschool Rotterdam. Tom blijft tot eind december en als het allemaal lukt heeft hij dan, naast z’n stageopdracht, ook de basis gelegd voor ons jaarverslag over 2014.

Pragash en Robert.

Een weekje later kwam het duo Pragash en Robert (resp. 18 en 17 jaar) binnen in het kader van een duo-stage in het 2e jaar van hun mbo opleiding aan het DaVinci College. De heren zijn beiden 2,5 dag in Alblasserdam en delen dan ook één bureau. Om ze zo breed mogelijk te laten meedraaien wisselen ze de werkzaamheden af tussen de echte boekhouding en onze afdeling operations, waar de orders worden afgewikkeld en de facturatie verzorgd. Voorlopig is hun doel om via het HBO de accountancy in te gaan, maar dat duurt nog even. Eerst deze klus klaren.

Sanne.

Als laatste mochten we Sanne (20 jaar) verwelkomen. Sanne is aan de slag gegaan in het kader van de Startersbeurs, waarbij ze in haar eerste officiële baan ondersteund wordt. Op de afdeling operations wordt Sanne het eerste aanspreekpunt voor opdrachten in het kader van het meerjarige verhuiscontract dat Mondial Movers heeft afgesloten met de landelijke Politie

5 nieuwe medewerkers in een paar weken vergt heel wat aanpassingen van de “oudgedienden”, maar het is fantastisch om te zien hoe snel de integratie verloopt als er van beide kanten positief tegen de veranderingen wordt aangekeken. Doordat op het kantoor van Mondial Movers al veel ervaring is opgedaan met de komst van jonge medewerkers op stageplaatsen voelt iedereen zich er wel bij.