Nieuwe medewerker verhuisbedrijf Mondial Van Dijk: Sten Duijkers

Sten Duijkers
Het team van verhuizers bij Mondial Van Dijk Verhuizingen is uitgebreid met een nieuwe medewerker: Sten Duijkers. Hij is begin dit jaar aan de slag gegaan bij het verhuisbedrijf in Boxmeer. Het bedrijf groeit en is op zoek naar nog meer enthousiaste mensen die van aanpakken weten.

Nieuwe medewerker Sten Duijkers

Werken in de verhuisbranche is het mooiste vak van de wereld: elke dag is anders en als verhuizer kom je echt overal. Mondial Van Dijk verzorgt particuliere en zakelijke verhuizingen. Ook verhuizingen binnen de zorgsector maken onderdeel uit van het werk. Eigenaren Roel en Stijn van Dijk werken al jaren in deze sector en hebben een gezond bedrijf. Vanwege de groei wordt er momenteel gezocht naar extra personeel.

Afwisselend werk

“Ik had via via gehoord dat ze op zoek waren naar mensen en heb toen contact gezocht met het bedrijf“, vertelt Sten Duijkers. Na jarenlang als boomkweker te hebben gewerkt, was het tijd voor wat anders. In januari maakte hij de overstap naar de verhuisbranche. “Ik ben iemand die van aanpakken houd en graag afwisselend werk wil hebben. Dat heb ik hier gevonden. De eerste maand is me heel goed bevallen. Het werk is leuk, het team is gezellig en je komt op heel veel plekken.”

Personeel gezocht!

Vanwege het groeiend aantal verhuizingen wordt er momenteel gezocht naar extra personeel. Heb jij interesse om aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf, met afwisselend werk, een prettige werksfeer en diverse opleidingsmogelijkheden? Stuur dan je cv en motivatie naar info@vandijkboxmeer.nl. Meer informatie is verkrijgbaar via 0485 562 556 en te vinden op www.vandijkboxmeer.nl.