Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerker Mondial Van Dijk: Danny Schoenmakers

Mondial Van Dijk Verhuizingen verwelkomt een nieuwe medewerker: de 33-jarige Danny Schoenmakers uit Boxmeer. Hij is deze maand aan de slag gegaan als verhuizer. De vestiging van Mondial Movers in Boxmeer groeit en is op zoek naar meer enthousiaste mensen die het team willen versterken.

Danny Schoenmakers nieuwe medewerker Mondial Van Dijk Verhuizingen

Verhuisbedrijf Mondial Van Dijk Boxmeer verwelkomt een nieuwe medewerker: Danny Schoenmakers.

Werken in de verhuisbranche is het mooiste vak van de wereld: elke dag is anders en als verhuizer kom je echt overal. Mondial Van Dijk verzorgt particuliere en zakelijke verhuizingen. Ook verhuizingen binnen de zorgsector maken onderdeel uit van het werk. Eigenaren Roel en Stijn van Dijk werken al jaren in deze sector en hebben een gezond bedrijf. Vanwege de groei wordt er momenteel gezocht naar extra personeel.

Ontzorgen

Danny (33) versterkt sinds een paar weken het team bij Mondial Van Dijk. Hij werkte hiervoor als barman en was toe aan iets anders. “Ik was op zoek naar meer vastigheid en wilde graag een baan met betere werktijden.” Danny kent de eigenaren van Mondial Van Dijk goed en zodoende hoorde hij over de vacature binnen het bedrijf. “Ik ben zelf in mijn leven al vijf keer verhuisd en ik heb het altijd interessant werk gevonden. Een verhuizing kan voor mensen stressvol zijn en het is mooi dat wij ze daarbij kunnen helpen en ontzorgen. Daarnaast vind ik het fijn om met mensen te werken.”

Danny heeft in Mondial Van Dijk Verhuizingen een werkgever gevonden die investeert in medewerkers. Mondial Movers biedt namelijk regelmatig cursussen aan zodat medewerkers hun werk op een zorgvuldig en ergonomisch verantwoorde manier uit kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan cursussen op het gebied van ICT-verhuizingen en zorgverhuizingen. Het uitgebreide aanbod aan opleidingen spreekt Danny erg aan. “Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen en wil hier zoveel mogelijk leren zodat ik door kan groeien.”

Mondial Van Dijk zoekt verhuizers!

Mondial Van Dijk Verhuizingen groeit en is daarom op zoek naar meer enthousiaste mensen die het team van verhuizers willen versterken. Heb jij interesse om aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf, met afwisselend werk, een prettige werksfeer en meer dan voldoende opleidingsmogelijkheden? Stuur dan je cv en motivatie naar [email protected]. Meer informatie is verkrijgbaar via 0485 562 556 en te vinden op www.vandijkboxmeer.nl.