Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerker Mondial Movers: Niecky de Liefde

Niecky de Liefde is bij Mondial Movers (de vriendelijke verhuizer) aan de slag gegaan als account executive internationale verhuizingen. Ze studeerde International Business & Management Studies aan de HES in Rotterdam en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de verhuisbranche.

Niecky de Liefde Mondial Movers International.

Niecky de Liefde van Mondial Movers International.

De vriendelijke verhuizer

“Mondial Movers is een bedrijf dat sterk klantgericht is. We hebben de tijd om goed contact te onderhouden met de klanten en een stapje extra te doen. Er komt veel kijken bij een verhuizing, vooral wanneer mensen overzees verhuizen, en het is mooi en afwisselend om klanten daarbij te kunnen helpen. Zij weten dat ze bij ons terecht kunnen met al hun vragen: we helpen ze graag. Mondial Movers heeft als slogan ‘de vriendelijke verhuizer’ en dat zie je in het hele bedrijf terug.”

De afgelopen jaren verhuisde Niecky zelf maar liefst zeven keer. In haar jeugd woonde ze, vanwege het werk van haar vader, een tijdje in Saoedi-Arabië. “Het was een mooie periode, met als bijkomend voordeel dat ik daar goed Engels heb geleerd, iets wat me nu perfect van pas komt in mijn werk.” Inmiddels is ze, samen met haar verloofde Marcel, voor de vijfde keer woonachtig in Papendrecht.