Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerker Mondial Movers: Diane Bezemer

Het team van Mondial Movers in Alblasserdam heeft versterking gekregen van Diane Bezemer. Zij is aan de slag gegaan als account executive.

DIane Bezemer

Behulpzaam, accuraat en klantvriendelijk: zo kan Diane het beste omschreven worden. Met maar liefst 15 jaar ervaring in administratief werk, zit ze helemaal op haar plek bij Mondial Movers.
In haar functie van account executive houdt Diane zich onder meer bezig met het maken van offertes en begrotingen voor grote zakelijke klanten. Daarnaast is ze het eerste aanspreekpunt voor klanten die contact zoeken met het verhuisbedrijf.
Haar nieuwe baan bevalt haar erg goed. “Ik had meteen een klik met het bedrijf: het werk is afwisselend en daarom past dit helemaal bij mij. Daarnaast is het erg leuk om voor een organisatie te werken met zoveel vestigingen in het land.”
Mondial Movers heeft 25 vestigingen door heel Nederland en biedt een breed dienstenpakket aan. Er worden verhuizingen uitgevoerd voor particulieren (in binnen- en buitenland), zorginstellingen en zakelijke klanten. Daarnaast worden er aanvullende diensten aangeboden, variërend van handymanwerkzaamheden tot projectmanagement.