Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Marcel de Waal nieuwe algemeen directeur Mondial Movers

Marcel de Waal is door de aandeelhouders benoemd tot algemeen directeur van Mondial Movers BV te Alblasserdam. Hij is de opvolger van Tom Stuij (1953) die de afgelopen 20 jaar deze functie heeft vervuld.

directeur
Algemeen directeur Marcel de Waal (links) volgt Tom Stuij op.

In het kader van de naderende pensionering van Tom Stuij hebben de aandeelhouders Marcel de Waal gekozen als zijn opvolger.
Marcel de Waal (1961) is sinds 2002 in dienst bij Mondial Movers in de functie van commercieel directeur.

Teneinde de overgang soepel te laten verlopen zal Tom Stuij, tot aan zijn afscheid in 2020, optreden als adviseur van de RvC. Marcel de Waal zal met onmiddellijke ingang de dagelijkse leiding van het verhuisbedrijf overnemen.

Duurzaam en innovatief

Mondial Movers is, met ruim 20 vestigingen in Nederland, het toonaangevende verhuisbedrijf van Nederland. Op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam zijn bijna 20 medewerkers actief, terwijl op de vestigingen meer dan 400 verhuizers de dagelijkse operationele taken uitvoeren.

Mondial Movers staat bekend als een duurzaam en innovatief bedrijf. Het is niet de bedoeling van de aandeelhouders dat de koers van de succesvolle onderneming gewijzigd wordt.