Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe communicatiemedewerker voor Mondial Movers

Nieuwe communicatiemedewerker voor Mondial Movers

Alblasserdam – De 27-jarige Maureen van der Hooft is op twee juli begonnen als communicatiemedewerker bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Maureen gaat de gecombineerde functie van journalist, communicatiemedewerker en claim afwikkelaar bekleden. Zij is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het verhuisbedrijf Mondial Movers. Haar taken bestaan uit het bewaken van de huisstijl, uitvoeren van het communicatiebeleid, schrijven van persberichten en onderhouden van Social Media. Maureen is het aanspreekpunt voor het afhandelen van schadeclaims. Voor het beantwoorden van vragen en het geven van informatie is zij te bereiken via e-mail: [email protected].

In 2010 heeft zij haar studie communicatie afgerond. Deze heeft zij gevolgd aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Na het afronden van haar studie heeft Maureen gewerkt bij Kone en De Lotto.

“Ik heb erg veel zin om in de verhuisbranche aan de slag te gaan. De verschillende taken die ik ga doen spreken mij vooral aan. Ik kijk ernaar uit om mij meer te verdiepen in deze branche” aldus Maureen.