Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe aanwinst elektrisch wagenpark

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Castricum, heeft een elektrische vrachtwagen van de eerste generatie gered van de sloop en ter revisie aangeboden bij Wierda bedrijfswagens in Drachten.

verhuizer mondial movers

De elektrische vrachtwagen die sinds 2011 zijn werkzaamheden verrichtte bij de Technische Unie, een technische groothandel in allerlei verschillende materialen in Amstelveen, is in februari 2016 toegevoegd aan het (elektrische) wagenpark van de verhuizer uit Castricum.

De AGV E-TGL is gebouwd in 2011 en heeft pas 85.000 km gelopen. Voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen een goede reden om van de elektrische vrachtwagen een echte elektrische verhuiswagen te maken. Want met een laadbak van 37m3 en een actieradius van 160/200 km is deze meer dan geschikt om in het kader van Duurzaam020 verhuisactiviteiten in (en rond) Amsterdam uit te voeren.

Verhuiswagens

Het verhuiswagenpark van Mondial Aad de Wit Verhuizingen bestaat nu uit 3 volwaardig elektrische verhuiswagens die allen operationeel zijn in de omgeving van Amsterdam. De verhuizer voldoet hiermee aan de verwachtingen zoals die door de Gemeente Amsterdam zijn vastgelegd in Duurzaam020, ter bevordering van een schone lucht in een duurzame en economisch gezonde stad.

Waar zijn de Mondial-kleuren?

Met de verkopende partij is de afspraak gemaakt dat de laadbak nog minimaal een jaar in de oorspronkelijke kleur rond zal rijden. Het duurt dus nog tot in 2017 voordat de vertrouwde Mondial Movers huisstijl inclusief boog en sterren te zien zal zijn.

Elektrisch verhuizen

De elektrische verhuiswagen die nu in gebruik genomen is, is de vierde binnen Mondial Movers. Naast de verhuiswagens bestaat de elektrische vloot inmiddels uit tal van bestelwagens, manschappenauto’s, scooters en zelfs elektrische fietsen. Mondial Movers is daarmee de absolute koploper op het gebied van elektrische verhuizen. Verhuizingen die door het hele land kunnen worden uitgevoerd.