Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Breytner, nieuw transportbedrijf in Rotterdam

Breytner biedt een oplossing voor Zero Emissie Stadsdistributie en biedt haar diensten aan, aan alle partijen die goederen in de binnenstad willen afleveren of ophalen.

Breytner transport mondial movers

Op de foto: Rokus Vlot, Marie-José Baartmans, Pex Langenberg en Jeroen Baartmans

Met de inzet van 19-tons volledig elektrische vrachtwagens kunnen nu ook goederenstromen met grotere volumes en meerdere stops worden bediend. Door gebruik te maken van wissellaadbakken kunnen goederen ook over een langere afstand vervoerd worden. Het aanvoertraject wordt hierbij op de reguliere manier ingevuld waarna de elektrische vrachtwagens schoon en stil de goederen op de plaats van bestemming brengen.

Nadat het al vanaf 2011 mogelijk was om elektrisch te verhuizen via Mondial Movers, is het nu dus ook mogelijk geworden om vracht te laten afleveren of ophalen in de binnensteden van Nederland. Te beginnen in Rotterdam, waar de samenwerking tussen Baartmans en Vlot Holding resulteerde in de oprichting van Breytner.

Vlot Holding is ook het moederbedrijf van Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen, waardoor er een directe link gelegd is tussen de mogelijkheid elektrisch te laten verhuizen en elektrisch te laten distribueren.

Marie-José Baartmans, directeur van Breytner, is er trots op dat zij het eerste core-business Zero Emissie Transportbedrijf aan de markt mag presenteren.

Wethouder Pex Langenberg van Rotterdam juicht de samenwerking met Breytner toe In het kader van het project Green Deal 010 Zero Emission Stadslogistiek.