Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuw onderkomen Mondial R. Vlot & Zn

Na jarenlang gehuisvest te zijn in diverse tijdelijke magazijnen betrekt Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen nu definitief het pand aan de Sportlaan in Sliedrecht. Na het vertrek van Transport Service Sliedrecht naar een nieuw magazijn in Schelluinen, zijn alle verhuisactiviteiten nu centraal ondergebracht in Sliedrecht wat dagelijks pendelen tussen de opslaglocaties in Vuren, Hardinxveld, en Sliedrecht bespaart.

Mondial Rvlot&Zn betrekt nieuw onderkomen. TSS gaat verhuizen.

Behalve verhuizen, levert Mondial R. Vlot & Zn ook een breed scala aan diensten aan met name de keuken- en meubelbranche. Door de toename van distributie klanten was het de laatste jaren iedere dag een hele operatie om in de verschillende magazijnen te moeten laden. De opslag van verhuisgoederen, meubels, keukens en witgoed kunnen nu in Sliedrecht gelost en geladen worden wat een stuk efficiënter werkt dan voorheen.

Buitendams in Hardinxveld
Door deze verhuizing komt de locatie aan de Buitendams in Hardinxveld ook te vervallen waar Mondial R.Vlot & Zn sinds 1978 gevestigd was.
Jan-Wouter Vlot, directeur: “Met name voor de bewoners aan deze smalle dijk zal het wat rustiger worden, omdat daar dagelijks toch nog redelijk wat vrachtwagenbewegingen plaatsvonden.