Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Medewerkers Nederlandse Gasunie zamelen speelgoed in voor Mondial Movers Foundation

Wat een mooie actie! De medewerkers van de Nederlandse Gasunie hebben 150 goed gevulde Speelgoededoelendozen gedoneerd aan de Mondial Movers Foundation. Deze stichting is opgericht door Mondial Movers met als doel om armoede in Nederland te bestrijden. Mondial Movers is werkzaam voor de Nederlandse Gasunie en zodoende ontstond bij dit bedrijf het idee om voorafgaand aan de feestmaand december speelgoed in te zamelen.

Medewerkers Nederlandse Gasunie zamelen speelgoed in voor de Mondial Movers Foundation
Marijke Hoekstra van de Nederlandse Gasunie en Jos van den Boogert, vrijwilliger van de Mondial Movers Foundation.

De Mondial Movers Foundation is twee jaar geleden opgericht en zet zich in voor een samenleving met minder armoede en eenzaamheid. Een van de acties in het kader hiervan is het inzamelen van speelgoed. Om dit mogelijk te maken is er een kleurrijke verhuisdoos ontworpen: de Speelgoededoelendoos. Zowel particuliere als zakelijke klanten van Mondial Movers hebben hiermee de mogelijkheid om speelgoed te doneren. De Foundation zorgt er vervolgens samen met lokale goede doelen voor dat het terecht komt bij kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een cadeau te krijgen. Bij iedere actie wordt er voor een andere regio gekozen.

Stop Armoede

Vanuit de Foundation zijn de Speelgoededoelendozen vorige maand ter beschikking gesteld aan de Nederlandse Gasunie. Zodoende konden medewerkers van dit bedrijf op diverse locaties speelgoed doneren. Daarnaast heeft de Nederlandse Gasunie voor een prachtig sponsorbedrag nieuw speelgoed ingekocht. De ‘oogst’ van deze inzamelingsactie werd begin december opgehaald door de Foundation en is inmiddels gedoneerd aan het goede doel Stop Armoede 053 in Enschede (opgericht door Evelien en Arie van Hattum).

Medewerkers Nederlandse Gasunie zamelen met de Speelgoededoelendoos speelgoed in voor de Mondial Movers Foundation
De Speelgoededoelendozen zijn gedoneerd aan het goede doel ‘Stop Armoede 053’.

Sociale onderneming

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt voor Mondial Movers. De landelijke verhuisorganisatie is dan ook in het bezit van het Keurmerk Sociale en Duurzame Onderneming. Hiermee wordt bevestigd dat de Mondial verhuisbedrijven zich inzetten voor 5 van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, waaronder SDG1: geen armoede.

Meer informatie over de activiteiten van de Foundation is te vinden op www.mondialmoversfoundation.nl.