Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO Nieuwsbrief

MVO Nieuwsbrief Mondial Movers

Nieuwsbrief van MVO Nederland

In de nieuwsbrief van de maand januari 2017 van MVO Nederland is een kort verhaal en een link gelegd naar een artikel over Mondial Movers. Het artikel zelf staat op de website van MVO Nederland.

Een vriendelijk verhuisbedrijf

Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, vertelt in het artikel onder andere hoe het bedrijf geworden is zoals we het nu aantreffen.

“We bestaan alleen maar uit familiebedrijven. Deze bedrijven werken vanuit bepaalde tradities en vanuit die optiek is ook Mondial Movers opgericht. We opereren volgens het zogenaamde ‘Rijnlands zakenmodel’. Dit betekent dat de toekomst, kennis, continuïteit en vakmanschap voor ons erg belangrijk zijn. We sturen continu op de toegevoegde waarde van het bedrijf aan de maatschappij.

Onze klanten en opdrachtgevers herkennen dit en mede daardoor zijn we al jaren succesvol. We zijn geen ‘hit and run’ bedrijf; we zijn een bedrijf van relaties en goed opgeleide medewerkers. We streven naar vriendelijkheid: klantvriendelijkheid, milieuvriendelijkheid, prijsvriendelijkheid en medewerkersvriendelijkheid. Door de betrokkenheid van onze medewerkers en de goede relaties die we onderhouden, hebben we zelfs tijdens de crisis geen verlieslatende jaren gekend. Het Rijnlands model zorgt bij ons dus niet alleen voor continuïteit, maar ook voor financiële zekerheid door de jaren heen.”

Nieuwsbrief van MVO Nederland wordt maandelijks verstuurd

De nieuwsbrief wordt maandelijks aan alle betrokkenen rondom MVO Nederland gestuurd. Het gaat dan om bedrijven, organisaties ene= instellingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Verhuisbedrijf Mondial Movers behoort tot de koplopers in Nederland op duurzaamheidsgebied.