Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO en jaarverslag bij accountants NBA door Tom Stuij

Tom Stuij over duurzaamheid en jaarverslag

MVO en jaarverslag bij accountants NBA door Tom Stuij
Tom Stuij heeft in een uitgebreide voordracht gesproken over duurzaamheid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en hoe simpel dat eigenlijk in praktijk te brengen is. Vaak is gezond verstand en een beetje communicatie al voldoende om een bedrijf of organisatie de goede kant op te sturen. De aanwezigen reageerden uitgesproken positief op het idee dat ook zij alleen al kunnen bijdragen aan een betere wereld door hun relaties te helpen dezelfde weg te gaan.

Een prima hulpmiddel is dan het geïntegreerde jaarverslag en omdat Mondial Movers maar liefst twee maal de Kristalprijs in ontvangst mocht nemen voor het beste jaarverslag van Nederland kon Tom goed uitleggen wat belangrijk is als je als bedrijf een echt volwassen jaarverslag wil maken. De accountant is dan met z’n kennis van verslaglegging een goede partner voor het MKB.

Natuurlijk is ook de befaamde ‘mutsenfilm’ van MVO Nederland in beeld gebracht en als winters presentje mochten de accountants een gebreide wintermuts mee naar huis nemen. Dit gebaar van ons verhuisbedrijf werd met enthousiasme begroet.

Accountant Danielle Molenaar AACB van K&M accountants uit Zoetermeer heeft haar exemplaar gelijk in gebruik genomen.

Als tweede spreker op deze avond was Rob Tol uitgenodigd om alles over netwerken te vertellen. Rob is een echte inspirator zodat na afloop van zijn betoog iedereen eigenlijk automatisch visitekaartjes gaat uitwisselen.!

MVO en jaarverslag bij accountants NBA door Tom Stuij