Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO actie 22: Groep 8 krijgt rekenprogramma voor op computer

Mondial Joh. Van Buuren laat klant sponsorgeld cadeau doen aan goed doel.
Bijschrift bij foto: John van Buuren (Mondial Joh. Van Buuren Verhuizingen), Marja van Vliet, Loukie van Ruyven(kookjuf), Tom Stuij (Mondial Movers) en groep 8.

Het vuur onder de steelpannen met de zelfgemaakte kippenragout werd omlaag gedraaid. Groep 8 van SBO Laurentius en kookjuf Loukie onderbraken afgelopen vrijdag het kokkerellen voor de actie Maatschappelijk verantwoord Ondernemen. Marja van Vliet mag een cheque t.w.v. 450 euro overhandigen aan een goed doel naar keuze. Alles mag. Hetzelfde bedrag kreeg de Delftse cadeau van Mondial Joh Van Buuren Verhuizingen.

John van Buuren (eigenaar Mondial Joh. Van Buuren): We kunnen zelf ook een doel uitkiezen om te sponsoren, maar deze actie maakt dit veel leuker. Voor de klant en voor ons.

Voor Marja van Vliet is de klas waar zij dagelijks voor staat een goed doel. De cheque komt ten goede aan een computerprogramma dat kinderen op een speelse manier leert rekenen. Van het voorjaar neemt de juf haar groep een dag mee uit. Dan is het gekregen geld op. Zelf ontving ze ook een cheque t.w.v. 450 euro.

Leerlingen leren spelenderwijs rekenen door actie verhuisbedrijf. Mondial Movers