Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO actie: 21ste cheque voor Svv Autistart

Heleen Grolman is de 21ste gelukkige van de actie “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Mondial Movers”. Ze ontving twee maal 450 euro. Voor haarzelf en een goed doel.

Mondial Zoer Verhuizingen verhuisde onlangs Heleen Grolman en haar drie zoons naar Steenwijk. Heleen is nog maar net bijgekomen van de verhuizing en nu mag ze 450 euro cadeau doen aan haar goede doel. Heleen heeft drie zoons met autisme. Daarom kiest ze voor de Stichting Vrienden Van Autistart. Edwin en Monika de Jong, de oprichters van SVV Autistart namen de cheque namens de stichting in ontvangst.

Svv Autistart helpt en begeleidt gezinnen die in de opvoeding te maken hebben met ontwikkelingsstoornissen en geen andere hulp kunnen krijgen. Heleen weet als geen ander hoe onmisbaar deze hulp kan zijn. Bij een feestelijke gebeurtenis als de uitreiking staat heel het gezin letterlijk op z’n kop. Kinderen met autisme kunnen niet goed omgaan met een afwijkende gebeurtenis. Een paar extra (zorg) handen zijn dan een uitkomst. Meer informatie: www.svv-auti-start.nl/