Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO actie 20: Op naaicursus in Oeganda

naaicursus in Oeganda

Het hebben van een baan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mag ik je voorstellen aan Scovia uit Kyabigambire in Oeganda. Scovia is een van de dertig weesmeisjes die dit jaar naailessen kreeg aangeboden door World Vision zodat deze jonge vrouwen in staat zijn om zelf geld in het laatje te brengen.

World Vision is het goede doel van Hugo den Boer. Hugo en zijn vrouw Liesbeth verhuisde onlangs met Mondial Kattenberg Verhuizingen van Lunteren naar Nunspeet. Zij werden de twintigste ‘gelukkigen’ van de actie ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ en ontvingen twee maal 450 euro. Voor henzelf en een goed doel.

Betrokken
Landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, Mondial Movers, waarin Mondial Kattenberg Verhuizingen deelneemt, zal in 2010 dertig maal een klant en een goed doel in het zonnetje zetten. Deze actie waarbij onze klanten een doel mogen uitkiezen verhoogt de betrokkenheid met het goede doel en de klant zelf.

Nel den Boer, Hoofd Programma’s voor World Vision en de tante van Hugo den Boer, nam de cheque namens de ontwikkelingsorganisatie in ontvangst. World Vision steunt structurele ontwikkelingshulpprojecten in Afrika en Azië;. De gift van Mondial Movers komt ten goede aan een ontwikkelingsprogramma in Oeganda: Kyabigambire Area Development Programma.

Met een missie
Schoon water, goed voedsel, medische voorzieningen, scholing en een veilige leefomgeving. Voor ons heel gewoon, toch sterft er elke drie seconden in de wereld een kind door gebrek aan water, voedsel, medische zorg of onderdak. World Vision, één van de grootste particuliere ontwikkelingsorganisaties ter wereld, wil kinderen in ontwikkelingslanden helpen door ook hen hiervan te voorzien. Samen met lokale mensen wordt in langdurige programma’s gewerkt om dit streven te bereiken.

Hugo en Liesbeth dem Boer mochten van Mondial Movers geld weggeven aan hun goede doel.Liesbeth den Boer neemt de cheque van Mondial Movers namens World Vision in ontvangst.