Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO actie 13: Frelu Stal niet met lege handen

De vier oud hollandse koeien en een zevental schapen van de Frelu Stal grazen in de weiden van het recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. De stal staat leeg. Toch staat de heer Freek Luchies, die de Frelu Stal bijna vijf jaar geleden eigenhandig opbouwde, niet met lege handen: op vrijdag 16 juli jl. ontving de projectleider van de Frelu Stal uit handen van Rik Hindriks en Mondial Movers twee cheques ter waarde van € 450,- elk.

Rik Hindriks verhuisde onlangs met Mondial De Haan Verhuizingen en werd de dertiende gelukkige van de MVO actie. Mondial Movers vroeg hem een cheque ter waarde van € 450,- weg te geven aan het goede doel van zijn keuze. Eenzelfde bedrag mocht hij zelf besteden. Rik Hindriks staat zo achter zijn goede doel dat hij beide cheques weggaf aan de Frelu Stal.

Stichting Frelu Stal laat oud Hollandse runderen en schapen grazen in het recreatie/natuurpark Sandelingen- Ambacht. De stichting heeft als doel Ambachters in contact te brengen met de agrarische sector en zowel de sector als oud Hollandse dieren in stand houden.

Elk jaar kiest Mondial Movers een goed doel uit. In 2010 vraagt de verhuisorganisatie aan dertig van haar klanten om een doel uit te kiezen zodat het doel breed gedragen wordt. De Frelu Stal is het dertiende goede doel die de gift in ontvangst mocht nemen.