Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO actie 11: Ziekenhuis krijgt speciale infuuspalen voor kinderen

Op vrijdag 9 juli ontving de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Gelderse Vallei een cheque van Mondial Movers ter waarde van 900 euro. Mondial Waaijenberg Verhuizers is bedrijfsvriend van de Stichting Vrienden en wist wel een goed doel: de kinder- en jongerenafdeling.

De kinder- en jongerenafdeling gebruikt de schenking om bijzondere infuuspalen te kopen. Op deze infuuspalen zitten leuke dierenfiguren die tot in het kleinste detail zijn versierd. Op de wieltjes zitten zelfs ogen en oren. Annemieke ten Hoedt nam de cheque namens de Kinder en Jongerenafdeling in ontvangst. “De vrolijk ogende infuuspalen zijn als ‘pleister op de wonden’ wanneer een kleine patiënt een infuus nodig heeft. Ze rijden geweldig licht in vergelijking met een gewone infuuspaal. Kinderen lopen er al snel een aantal uur per dag mee rond.”

Vriendschap maakt beter is het motto van Stichting Vrienden van het Ziekenhuis. Directeur van Mondial Waaijenberg Verhuizers, Jan van Santen, is bedrijfsvriend van het eerste uur en zet dit streven van de stichting met de MVO actie luister bij.