Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mountainbiker Boy van der Veer

Boy van der Veer als mountainbiker over de finish

Mountainbiker Boy van der Veer

Afzien in de Bart Brentjes Challenge, het summum van de mountainbiker

Onherkenbaar, maar het is wel degelijk onze Boy van der Veer die hier over de finish komt bij zijn zoveelste topprestatie als mountainbiker. Boy heeft deze sport gekozen en fietst er dan ook heel wat op los.

In dit geval ging het om het Nederlands Kampioenschap en daaraan meedoen  is als mountainbiker alleen al een overwinning. Natuurlijk gaat het als amateur niet om het winnen, maar vooral om het meedoen. Het fijne gevoel de finish te halen na zo’n 110 km fietsen en het overleven van 1850 hoogtemeters is van het gezicht van Boy dan ook af te lezen.

De Bart Brentjens Challenge is in 2014 voor de 10e keer gehouden. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours. Dat de Bart Brentjens Challenge hoog staat aangeschreven binnen de Benelux wordt bewezen met het feit dat de Challenge de afgelopen jaren meerdere malen is verreden als zowel Nederlands als Belgisch Kampioenschap. De organisatie mag ieder jaar weer een beroep doen op een grote groep vrijwilligers uit het Limburgse Eijsden.